Lås ham ude

billigsikringtodetknustehjerteFørst er der forelskelse og uendelig kærlighed, men sidenhen bliver alt det gode afløst af skænderier og uenigheder, hvilket så fører til, at man går fra hinanden. Når man er gået fra hinanden, føler det ene part sig ofte mere forrådt og bitter end den anden.

Al den bitterhed kan føre til tanker om hævn, og for de fleste bliver dette heldigvis ved tanken. Der er dog nogle enkelte personer, som vælger at føre tankerne ud i livet. Dette kan blandt andet resultere i, at man vælger at trænge sig ind i ekskærestens hjem og måske begå indbrud.

Hvordan sikrer du dit hjem?

For at undgå at stå i en ubehagelig situation, hvor du får indbrud i dit hjem, kan du sikre dig på forskellig vis. Du skal prøve at sætte dig ind i tyvens tankegang, for at kunne sikre hjemmet ordentligt.

Du kan sørge for at udskifte alle låse i dit hjem. For at sikre hoveddøren skal du sørge for at få din låsecylinder udskiftet. Hvis din låsecylinder i hoveddøren er gammel, kan den nemlig let dirkes på. De gamle låsecylindre har kun 5 stifter, mens de nyere har 6 og 12 stifter, hvilket gør det vanskeligt for tyven at brække dem op.

Hoveddøren husker de fleste, men du skal også huske at skifte låse i en eventuel kælderdør, fordi denne ellers er en oplagt adgang, da indbrudstyven ofte kan være i fred for nysgerrige blikke der. Du skal også huske at sikre din terrassedør, da denne er tyvens foretrukne indgangs- og flugtvej. Desuden kan du med stor fordel sikre dine vinduer med vindueslåes og sætte en god hængelås på udhuset eller skuret.

Når du har sikret døre og vinduer, kan du læne dig trygt tilbage, eller kan du? Hvad, hvis uheldet er ude, og tyven alligevel får adgang til dit hjem. Du har måske smykker og andre værdigenstande liggende fremme, der er nemme at proppe ned i en taske og tage med.

Det er en god idé at opbevare dine smykker og andre små værdigenstande i et værdiskab, således at du stadig nemt kan komme til dem, men gør det sværere for tyven at løbe afsted med dem.

Værdiskabe fås i forskellige størrelser og nogle af dem er samtidig brandsikre, så du ikke risikerer at miste eksempelvis vigtige personlige papirer som dåbs- og vielsesattest.
Hvis du vil læse mere om, hvordan du bedst muligt sikrer dit hjem mod indbrud og tyveri, så gå ind på Billigsikring.dk

 

Relaterede indlæg