Hvordan er økonomien efter bruddet?

Efter bruddet med kæresten eller konen, er der mange løse ender. Først og fremmest er der jo det følelsesmæssige. Dernæst er da det praktiske, for hvordan skal økonomien nu fungere, hvor skal man bo og har man overhovedet penge til det?

Ikke nok med, at man følelsesmæssigt kan være ødelagt. Men praktiske ting skal jo ordnes. Først og fremmest er der jo økonomien. Det kan være, man skal ud og låne penge. Her er det vigtigt, at du sammenligner forskellige lån. Dette kan du eksempelvis gøre på Mikonomi.dk.

Skal der lånes penge?

Bor man sammen med den kæreste, man lige er brudt med, kan der være ekstremt mange økonomiske konsekvenser forbundet med den nye tilværelse.

Er man  den person, der skal flytte fra sin nuværende bolig, skal man enten ud at købe noget nyt eller leje sig ind et sted. Begge dele kan kræve et lån, hvis ikke man har pengene kontant. En ejebolig kræver penge i form af købsprisen, mens en lejebolig kræver penge til et indskud.

Så er da det med møbler. Når man bor sammen behøver man ofte kun én af hver genstand. Det kan være i form af sofa, seng, tv og så videre. Men spørgsmålet er bare, om det er dig eller din tidligere kæreste, der skal beholde tingene. I laver nok en fordeling, og så kommer I begge til at mangle nogle af ting, som I på ny skal anskaffe.

Har man har ikke pengene til ovenstående, er man nødsaget til at låne til dem. Det er naturligvis dumt at låne til forbrug, men skal jo også kunne leve. Derfor skal man som minimum låne til de allervigtigste ting som eksempelvis en seng. Det kan man ikke klandre nogen for.

Hvor skal man låne pengene?

Er man nødsaget til at låne pengene, skal man se sig godt for. Der kan nemlig lure nogle gevaldige fælder derude. Går du i dem, kan konsekvensen være, at du får en dårlig økonomi.

Det er naturligvis sådan, at pengene skal lånes det sted, hvor det kan fås billigst. Det er en selvfølgelig. Spørgsmålet er bare, hvor det er.

Du kan til at starte med prøve at spørge din venner eller familie. Her vil du kunne få et lån uden skulle betale omkostninger.

Hvis du skal finde en bank, er det vigtigt, at du sammenligner forskellige muligheder, for at få det bedste lån. Dette kan du eksempelvis gøre hos den finansielle sammenlignings tjeneste Mikonomi.dk

Relaterede indlæg