Grupperejser kan hele et knust hjerte

Grupo_de_Taglit

De danske medier sætter lige nu stor fokus på ensomhed og hvad det har af konsekvenser. Knuste hjerter er sørgeligt at rende rundt med og kan om noget være med til at ophobe en form for ensomhed hos de der netop har fået sit hjerte knust. Er der noget man ikke gør alene så er det at rejse. Det er der heldigvis løsninger for. Kipling Travel tilbyder grupperejser, hvilket gør det muligt for selvstændige at rejse med andre.

Tag på grupperejse

På en grupperejse får man mulighed for at møde andre rejselystne danskere. Man rejser i en koordineret flok sammen, hvor der er en dansk rejseleder med til at vise vejen, og give sine tips til landet. Guiden har været i landet flere gange før, og kender de lokale, hvilket giver de bedste forudsætninger for en rejse. Rundrejserne byder på mange forskellige temaer. Du kan komme på spændende kulturrejse, udfordrende trekkingture og fænomenale naturrejser. Grupperejserne er tilpasset i størrelsen, således at det er en mdoerat størrelse grupper der rejser sammen. Herved bliver grupperne ikke for store og der er derfor plads til at alle kan se en attraktion samtidig uden det bliver for overcrowded. Oplevelse er detaljen for en grupperejse med Kipling Travel – det skal blot ses som et plus at der også er mulighed for at dele oplevelserne med andre, søde, spændende, interesserede rejsefælder. Hos Kipling Travel er mellem 30-40% alene, så du er derfor ikke alene på denne grupperejse.

Hvor skal rejsen gå hen?

Rejsemuligheder er der mange af, og det er derfor godt at gøre op med sig selv, hvilken type rejse man ønsker at tage på. er det kultur, trekking eller badeferie – eller en kombi.

På en oplevelsesrejse kan man således komme hele verden rundt – naturligvis ikke på én gang. Skal turen gå til Asien? Skal den gå til Afrika? Eller skal turen i stedet gå til Sydafrika. alle tre er det kontinenter med rig historie og fantastisk natur og dyreliv, som ikke ses magen til i Danmark. Generelt for de tre kontinenter gælder, at kulturen udspiller sig meget andeledes. Leveomkostningerne er mindre, hvorfor man kan få mad, tøj, bolig mv for næsten ingen penge. Korruption er desværre også mange gange højere i disse lande, hvorfor man altid skal huske at være varsom ved en rejse.

I det følgende kommer 3 udvalgte lande der alle kan byde på naturoplevelser, kulturoplevelser og trekking:

  • Peru
  • Tanzania og Zanzibar
  • Sri Lanka

Relaterede indlæg