Lad ikke bilforsikringen knuse dig

Du har måske prøvet det. Mange har i hvert fald. Du kommer ud fra butikken og går hen mod din bil på parkeringspladsen. Der holder ikke nogen ved siden af mere. Noget virker anderledes, men du kan ikke helt sætte fingeren på hvad det er. Du har kun været væk i en halv times tid, men alligevel er noget som det ikke plejer.

Du kommer tættere på din bil og ser nu hvad der er galt. En af ruderne på din bil er knust! Du stopper op. Chokeret! Du var jo kun væk i en halv time. Du nærmer dig bilen, og falder lidt ned, da du kommer i tanke om, at du jo fik tegnet en billig bilforsikring dengang du købte bilen.

Du ringer til dit forsikringsselskab, men står tilbage med beskeden om, at din ansvarsforsikring kun dækker skader du måtte forvolde på andre personer og deres biler. Du står derfor selv til at betale hele udbedringen af bilen, hvilket både gælder den knuste rude og ødelagt interiør.

For at undgå at dette skal ødelægge din økonomi fuldstændig, så skal du sørge for som minimum at have en kaskoforsikring. Og lad nu ikke dit humør ødelægge yderligere med tanken om at skulle ud i forsikringsjunglen og finde den billige bilforsikring. For på www.bilforsikring-pris.dk får du nemt og hurtigt 3 gode tilbud, som hjælper dig godt på vej til en billig bilforsikring. Det eneste du skal gøre er at indtaste dine behov en enkelt gang.

Du skal dog være opmærksom på, at det ikke er alle forsikringsselskaber, som dækker alle skader på bilens ruder. Kaskoforsikringen dækker som udgangspunkt alle de uforsætlige skader, der måtte komme på din egen bil. Dette gælder f.eks. den såkaldte “Bilka-bule”, som er den du kan risikere at få, når din bil holder parkeret på. Kaskoforsikringen dækker dermed kun skader på din bil, som kommer i forbindelse med tyveri, under en parkering og færdelsuheld.

Når du har fundet det forsikringsselskab, som er det billigste for dig, skal du derfor forhøre dig, om kaskoforsikringen dækker skader på ruderne eller om du skal have en glasdækning oveni. Glasdækningen betaler som oftest hele beløbet for reparationen af ruden. Skal du derimod have udskiftet hele ruden, skal du selv betale selvrisikoen. Prisen på denne er forskellige fra person til person, da den afhænger af hvordan du vælger, at stykke resten af din billige bilforsikring sammen.

Relaterede indlæg