Er du utro?

Har du også været ude for, at din kæreste mistænker dig for at være utro? Og har hun desværre ret? Så kan det være rigtig svært at blive tilgivet…

Det bedste er nok at krybe til korset med det samme, i stedet for at blive ved med at benægte, benægte, BENÆGTE! Når først hun har fået mistanken, så er det som regel fordi, at hun har en eller anden form for bevis på dit utroskab. Måske har du lugtet af en anden kvindes parfume, fået et mistænkeligt opkald eller sms, eller måske er du blevet spottet ude i byen af en af hendes veninder? Hvis du gerne vil forsætte i forholdet, må du nok hellere lade hende få sandheden før end siden, for hvis du bliver ved med at lyve, er det til sidst løgnen, der betyder mere end utroskaben.

Indynd dig

Som sagt, hvis du gerne vil beholde hende, så fortæl sandheden lige så snart hun har en stærk mistanke. Ellers bliver jeres forhold alligevel ødelagt af hendes mistænksomhed over for dig. Og når først du har fortalt hende det, og det værste raseri, jalousi og skænderi er overstået, er det på tide at bygge forholdet op igen.

Forsøg at overbevise din kæreste/kone om, at det er hende og kun hende der betyder noget for dig, og sørg for at være rigtig til stede og lytte til hende. Vær opmærksom på hendes skiftende humør og giv hende ikke anledning til at blive mistænksom over for dig.

Overdæng hende med gaver

“Sig det med blomster” passer meget godt her, men det er selvfølgelig ikke det eneste der skal til. I film er det altid en minkpels der gør udslaget, men det er efterhånden blevet en lidt umoderne bodsgave. Du skal nok i højere grad tænke i smykker, oplevelser og måske tøj og sko, hvis du ellers har styr på hendes smag og ønsker. Det er selvfølgelig ikke meningen at du skal købe dig fattig i gaver, men i sådan en situation, er kun det bedste godt nok, og én enkelt gave er sjældent nok til at lappe et årelangt forhold. Så vær forberedt på at du måske må lån penge billigt, for at kunne klare det. Heldigvis kan du ofte bruge en låneberegner, så du ved, hvor meget det kommer til at koste dig, men hey – så skulle du ikke have været utro fra starten af..

Jeg håber, at du kan få hevet dig selv ud af kniben og at hun tilgiver dig.. Men det nemmeste er jo at undgå utroskaben fra starten af, og ellers ikke at blive opdaget. Mange mennesker mener dog, at en sådan krise i parforholdet kan bringe mennesker tættere på hinanden, men ofte sker det modsatte desværre. Så pas på.

Relaterede indlæg