Tag på kaffedate og kom dig over bruddet

kaffedate om sommeren

En kaffedate i København er en god måde at komme sig over sit knuste hjerte.

Sommeren er på vej og solen har – specielt de seneste dage – vist sig at være aldeles fremragende. Sommeren indbyder til flirt og forelskelse, og kan på mange måder være vejen til at starte på en frisk. Har du for nylig fået knust dit hjerte af en anden, kan det naturligvis på mange måder ligne den værste sommer, som man nogensinde vil komme til at opleve. Vi kender til følelsen af at blive forladt, og man har mest af alt lyst til at blive inden bag lukkede døre.

Er man dog klar til at komme ud og møde nye ansigter, bliver timingen ikke bedre end lige før den danske sommer for alvor tager fat. I det københavnske findes der mange forskellige steder, hvor man kan tage en hurtig date.

Kom ud i solen

En date behøver ikke at foregå på en restaurant eller lignende. En hurtigt kaffe to go, en gåtur rundt om søerne i København og du er allerede kommet langt. Specielt når sommeren er på vej, kan de københavnske søer være ekstra indbydende, og stemningen kan hurtigt blive meget hyggelig.

Det er dog ikke kun søerne i København, hvor der er potentiale for en hyggelig kaffedate. Der findes naturligvis også mange parker rundt omkring, hvor en kurv med mad, vin eller kaffe, kan være et oplagt sted at invitere sin date hen.

Fælledparken på Østerbro er et af de mange steder, hvor der altid er hyggeligt. Kongens Have – som i øvrigt er Københavns mest benyttede have – bidrager altid til hyggelige omgivelser sammen med en masse glade mennesker. Frederiksberg Have er også en løsning og er altid velbesøgt i de smukke sommerdage.

Har du ikke mulighed for dette?

Mange mennesker vælger at arbejde sorgerne væk. Mange finder det passende at lede de knuste tanker hen på noget, som i mange tilfælde bliver ens arbejde. Dette kan naturligvis også være en måde at komme sig over bruddet på, da folk naturligvis foretrækker forskellige metoder til at komme sig over et brud.

På arbejdspladsen har du dog mulighed for både at arbejde og møde nye mennesker. Hvis man befinder sig på arbejdspladsen, må man naturligvis undvære de smukke københavnske søer. Dog er der mulighed for – hvis arbejdspladsen tillader det – at tage en hurtig kaffedate ved virksomhedens kaffeautomat.

Uanset hvor i Danmark du befinder dig, vil sommeren altid være et oplagt tidspunkt at lægge det hårde brud bag sig, og forsøge at komme videre. Lune sommeraftener fyldt med fest og farver – det er hvad vi alle har at se frem til. Vi ønsker jer en god sommer.

Relaterede indlæg