Kom over et knust hjerte med nye aktiviteter og hobbyer!

Er du lige gået fra kæresten eller er kæresten lige gået fra dig? Så tøv ikke med at komme videre. Livet venter ikke på nogen, så der er ingen grund til at gå rundt med kærestesorger alt for længe.

Det gælder om at finde en aktivitet der virker distraherende, og som flytter dine tanker til et bedre sted. Det kan være at du vil begynde til en ny sport. Eller finde en ny hobby. Mulighederne er uendelige.

Men ved du alligevel ikke hvad du skal tage dig til, kan du altid efteruddanne dig. Dette vil både distrahere og gøre dig klogere på samme tid – DISPUK har et stort udvalg af efteruddannelser.

Der må være noget du altid har haft lyst til!


Hobbyer du kan have for dig selv

Hvis du er den introverte typer, vil du måske have sværere ved at komme dig over et brud, end hvis du var mere social. Men bare rolig, jeg har nogle ideer til hvad du kan foretage dig alene.

1. Begynd at fotografere

Fotografering gør det muligt at anskue verden fra flere vinkler og perspektiver, og det er noget du kan gøre alene. Enten ude i naturen, i byen eller derhjemme. Det er kun din fantasi der sætter grænser.

2. Lær at spille på et instrument

Det kan virke uoverskueligt til at starte med, men lærer du at spille på et instrument, vil du have nytte af det resten af livet. Musik er en god måde hvorpå du konstruktivt udfordrer dig selv, og du har mulighed for at sætte dig konkrete læringsmål. 

3. Tag et online-kursus

Du kan også tage et kursus online. Når det er online, har du mulighed for at deltage hjemmefra. Dette betyder at du kan sidde i din pyjamas med en kop kaffe i hånden.

 

Hobbyer der kræver fællesskab

Har du venner eller familie, der dyrker en hobby hvor flere personer er involveret, som for eksempel fodbold kan du altid spørge, om du kan få lov til at deltage. På den måde bliver du hurtigt introduceret til fællesskabet.

1. Begynd at dyrke en holdsport

Fodbold, håndbold, volleyball etc. er alle gode bud på en hobby du kan dele med andre. Fordelene ved at dele en hobby med andre, er den fælles oplevelse der bliver skabt. I har noget at snakke om – også selv om at I ikke har andet tilfælles.

2. Vinsmagning

Har du smag for vin og hygge, kan du altid invitere dine venner over til en vinsmagning. Det kan lyde omkostningsfuldt, men du kan slippe for at bruge for mange penge, hvis du blot beder dine gæster om at medbringe en vin eller to.

3. Deltag i en bogklub

Dette forslag er sådan set både en hobby du kan have alene og sammen med andre! Så elsker du at læse, er det garanteret noget for dig.

Relaterede indlæg