Er din økonomi hjerteknusende? Tjen penge på at skrive tekster

tjen-penge-online

De fleste drømmer om, at kunne arbejde hvor som helst og når som helst. Derfor er det også meget oppe i tiden, at tjene penge vha. internettet. Det kan du komme i gang med ved at lære the basics indenfor online markedsføring i form af tekstforfatning. Det behøver ikke være så svært, læs med her.

Kan du skrive, kan du lave online markedsføring

For mange som ikke kender til online markedsføring, kan det umiddelbart godt lyde meget komplekst, men det behøver det bestemt ikke at være. En simpel evne som forfatning af gode tekster, er med til at forbedre hjemmesiders placeringer i Google, hvilket betyder at hjemmesiden kommer frem højere oppe i Google, når der bliver foretaget en relevant søgning.

Du skal selvfølgelig ikke bare skrive for at skrive, der er nogle SEO grundregler, som du skal have styr på. dem får du her:

Teksten skal være godt opbygget og informativ

Skal du skrive en tekst for en virksomhed, er det vigtigt at teksten er af høj kvalitet. Google måler nemlig på, hvor lang tid den besøgende bruger på siden, i forhold til den mængde tekst der er. Derudfra vurderer Google hvorvidt brugeren fandt den information de søgte.

Benyt de rette søgeord i teksten

For at den pågældende virksomhed kan opnå bedre placeringer på specifikke søgeord, er det vigtigt at disse søgeord indgår i teksten. Skriver du eksempelvis for et firma som sælger havemøbler kunne et relevant søgeord være “havemøbler i træ”. Det er vigtigt at du får nævnt den specifikke sætning, men også får brugt søgeordet i forskellige variationer. Det kunne eksempelvis være “Havemøbler lavet af træ” og “træmøbler til haven”.

Tænk over frekvensen af søgeord

Ikke nok med at du skal nævne søgeordet i teksten, du skal også gøre det et tilstrækkeligt antal gange. En god tommelfingerregel er, at søgeordsfrekvensen (også kaldt keyword density) skal udgøre 2-3% af den samlede tekst. Det vil sige, at hvis du har en tekst på 500 ord, så skal søgeordet været nævnt 10-15 gange.

Følger du de tre ovenstående råd…

Så er du godt rustet til at skrive tekster, som kan forbedre hjemmesiders placeringer på Google. Denne type online markedsføring kaldes søgemaskineoptimering (også kendt som SEO – Search Engine Optimization).

Relaterede indlæg